کد خبر : 71551
/ 20:29
آشنایی با ۶تنظیم و ترفند کاربردی در تلگرام؛

شهروند ویژه تلگرام شوید

تلگرام یکی از نرم‌افزارهای تقریبا نوظهور در دنیای تکنولوژی است که تا به حال توانسته موفقیت نسبتا خوبی را به‌خصوص در ایران به دست بیاورد. در مطلب پیش رو می‌خواهیم به بررسی چند تنظیم و ترفند کاربردی در مورد این پیام‌رسان محبوب بپردازیم.

شهروند ویژه تلگرام شوید

در حال حاضر تلگرام برای Android، iOS، Windows Phone، Mac و Linux منتشر شده است و همچنین نسخه‌ تحت وب آن نیز قابل دسترسی است. نکته‌ شگفت‌انگیز تلگرام این است که از هر یک از دستگاه‌هایتان می‌توانید به تلگرام دسترسی داشته باشید و تلگرام همه‌ این دستگاه‌ها نیز با یکدیگر همگام‌سازی‌شده خواهند بود.در این مقاله قصد داریم به بررسی تنظیمات ضروری برای این اپ روی دستگاه‌های اندروید بپردازیم. قبل از انجام این تنظیمات مطمئن شوید که در حال استفاده از آخرین نسخه‌ تلگرام هستید. ممکن است مکان بعضی از این تنظیمات با آپدیت‌شدن تلگرام کمی تغییر کرده باشد اما مطمئن باشید که با دانستن کلمه‌های کلیدی که به شما گفته می‌شود، می‌توانید به‌سادگی این تنظیمات را انجام دهید.

 

اضافه‌کردن نام کاربری به تلگرام

همان‌طور که احتمالا خودتان نیز می‌دانید، نامی (Name) که در تلگرام برای خود انتخاب می‌کنید با نام کاربری (Username) متفاوت است. اگر برای اکانت تلگرام خود نام کاربری انتخاب کنید، می‌توانید آن را در اختیار دیگران قرار دهید و کاربران دیگر بدون دانستن شماره‌ موبایلتان می‌توانند با شما ارتباط برقرار کنند. برای اضافه‌کردن نام کاربری به اکانت تلگرام خود این کار را انجام دهید:

تلگرام را در دستگاه خود باز کنید. سپس به Settings رفته، گزینه Username را انتخاب کرده و نام کاربری منحصربه‌فرد خود را به زبان انگلیسی انتخاب کنید.

 

مشاهده لیست دستگاه‌های متصل شده به اکانت تلگرام

برای اینکه لیستی از اتصال‌های فعال و دستگاه‌هایی که به اکانت تلگرام شما دسترسی دارند را ببینید، این کارها را انجام دهید:تلگرام را باز کنید و به قسمت Settings بروید، سپس وارد قسمت Privacy and Security شوید و در تنظیمات Security روی گزینه‌ Active Sessions کلیک کنید. از این قسمت می‌توانید اتصال خود (Current Session) و بقیه‌ دستگاه‌هایی که به حساب تلگرام شما دسترسی دارند را ببینید.

برای پایان دادن به اتصال یک دستگاه به حساب تلگرام خود می‌توانید آن را انتخاب کنید و Terminate this Session را بزنید. برای خارج شدن همه‌ دستگاه‌های دیگر به غیر از دستگاه فعلی‌تان نیز می‌توانید از Terminate All Other Sessions استفاده کنید.

 

خاموش کردن اعلان‌های گروه

گروه‌های تلگرام امکان خوبی هستند تا بتوانید با دوستان و اعضای خانواده‌تان در ارتباط باشید، اما گرفتن اعلان (نوتیفیکیشن) بعد از هر ارسالی در این گروه‌ها می‌تواند کمی اذیت‌کننده باشد. پس برای خاموش‌کردن اعلان‌های گروه‌ها در اندروید این‌کار را انجام دهید:

به گروه مدنظر خود رفته، روی اسم گروه در بالای صفحه تپ کنید و به Notifications and Sounds بروید. سپس برای غیرفعال کردن کامل نوتیفیکیشن‌ها برای یک گروه به Notifications رفته و Disabled را انتخاب کنید.همچنین می‌توانید نوتیفیکیشن‌های گروه را شخصی‌سازی کنید و صدا، نوع ویبره و رنگ LED مربوط به آن گروه را عوض کنید.

 

ارسال پیام خود پاک شونده

امکان چت محرمانه (Secret Chat) در تلگرام به شما این اجازه را می‌دهد که پیام‌هایی ارسال کنید که 

به طور خودکار بعد از مدتی پاک می‌شوند. به عبارت دیگر این خود شما خواهید بود که مشخص می‌کنید هر پیام برای چه مدتی در دستگاه شخص مقابل نمایش داده شود. همچنین اگر طرف مقابل از پیام شما عکس بگیرد، تلگرام شما را مطلع خواهد کرد.

برای ارسال پیام‌هایی با قابلیت نابودی خودکار در اندروید این کار را انجام دهید:

اپ تلگرام را در دستگاه خود باز کنید، سپس روی آیکن سه خط بالا و سمت چپ صفحه تپ کرده و New Secret Chat را انتخاب کنید.مخاطبی که می‌خواهید پیام را برای او ارسال کنید، انتخاب کنید. با شروع یک چت محرمانه‌ جدید باید منتظر طرف مقابل بمانید تا به چت شما ملحق شود و قبل از آن نمی‌توانید پیامی ارسال کنید. در صفحه‌ چت محرمانه‌تان روی آیکن سه نقطه‌ بالا و سمت راست صفحه کلیک کنید و گزینه‌ Set self-destruct timer را انتخاب کنید. از همین بخش می‌توانید زمان مدنظر خود را انتخاب کرده و Done را بزنید.از این به بعد تمام پیام‌هایی که می‌فرستید یا دریافت می‌کنید، بعد از مدتی که مشخص کرده‌اید، پاک خواهند شد. زمان این تایمر نیز از زمانی که پیام مدنظر را باز می‌کنید، شروع می‌شود.

 

مشاهده لیست کاربران بلاک‌شده و خروج از لیست

اگر کسی را در تلگرام بلاک کرده‌اید و حالا می‌خواهید از بلاک خارج کنید، می‌توانید این کار را انجام دهید:

به Settings تلگرام بروید، سپس گزینه Privacy and Security رفته و در قسمت مربوط به Privacy گزینه‌ Block Users را انتخاب کنید. در اینجا می‌توانید لیستی از کاربران و شماره‌های بلاک شده توسط خودتان را ببینید. از همین طریق هم می‌توانید افراد جدیدی را به این لیست اضافه کنید یا کسانی را که در لیست هستند، از آن خارج کنید.

 

جلوگیری از اضافه‌شدن به گروه‌ها و کانال‌های ناخواسته

گروه‌ها و کانال‌ها وقتی که به صورت ناخواسته به آن‌ها اضافه شوید، جذابیت خود را از دست می‌دهند. تلگرام قابلیت جالبی دارد که با استفاده از آن می‌توانید انتخاب کنید که چه کسانی اجازه‌ اضافه کردن شما به گروه‌ها و کانال‌های جدید را دارند.

برای انجام این تنظیم کارهای زیر را انجام دهید:

به Settings تلگرام بروید، سپس به Privacy and Security رفته و در قسمت Privacy گزینه‌ Groups را انتخاب کنید. از اینجا می‌توانید انتخاب کنید که همه (Everybody) یا فقط افرادی که در لیست مخاطبان شما (Your Contacts) هستند، قادر به افزودن شما به گروه‌ها باشند. همچنین می‌توانید با استفاده از تنظیم Never Allow در قسمت Add Exceptions یک یا چند کاربر را از این کار منع کنید.

 

اشتراک گذاری
نظــر شـــما
نـــام پســت الکترونیــکی تصویـر امنـیتی